Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Lets seven!


Εμένα δεν με κάλεσε κανένας να πω εφτά πράγματα για μένα αλλά εγώ θα τα πω anyway! :))

1. Όταν ήμουνα τετάρτη δημοτικού έκλεψα 2 πένες. Πένες μαντολίνου για το σχολείο. Είχα λεφτά, απλά ήθελα να δω αν μπορώ να κλέψω. Ναι, μπορώ. Ήταν χειμώνας και φορούσα γάντια, οπότε τις έκρυψα μέσα στο γάντι μου. Πήγα σπίτι και το είπα της μάνας μου...εν ηξέρω γιατί το έκαμα τούτο. Με πήρε πίσω στο κατάστημα, με έβαλε να απολογηθώ, πρέπει να άλλαξα όλα τα χρώματα του δειγματολογίου της Peletico. Δεν ξανάκλεψα.

2. Στη Δευτέρα Γυμνασίου, ήμουν ερωτευμένη με τον Κώστα. Τα διαλείμματα περνούσα με τις φίλες μου από μπροστά του για να τον δω και να με δει. Μια μέρα ο Κώστας στεκόταν στην καντίνα και εγώ έτρεχα στο προάυλιο ( δε θυμάμαι γιατί ). Πάτησα φλούδα μπανάνας και σωριάστηκα φαρδιά πλατια μπροστά του. Γελούσε ο Κώστας και όλο το σχολείο. Ήταν πολύ τραυματική εμπειρία...σταμάτησα να περνώ τα διαλείμματα από μπροστά του για να με δει!

3. Την ίδια χρονιά, είδα περίοδο. Έπρεπε να πάω τουαλέτα να αλλάξω. Έβαλα την σερβιέτα στο λάστιχο της φούστας και ξεκίνησα. Όταν έφτασα συνειδητοποίησα πως δεν την είχα. Βγήκα ξανά έξω και είδα καμμιά πενηνταριά άτομα να βλέπουν κάτι στην αυλή και να γελάνε. Ναι, ήταν η σερβιέτα μου. Ναι, πήγα και γω και γελούσα μαζί τους σαν να μην ήταν δική μου. Πρώτη φορά το λέω τούτο!

4. Πέρσι πήγα με τη θεά στο Mall. Η θεά κατουρήθηκε, πήγαμε τουαλέτα. Στο πάτωμα υπήρχε ένα περιτύλιγμα σερβιέτας ( ναι τελικά ένα θεματάκι με τις σερβιέτες το έχω ). Θα είπα της θεάς τουλάχιστον τρεις φορές " πρόσεξε μην το πατήσεις". Λίγα λεπτά αργότερα και αφού περπάτησα σχεδόν όλο το Mall, καθώς έβλεπα κάτι ρούχα, έπεσε το μάτι μου σε ένα λιλά πλαστικό χαρτί στο πάτωμα...κοίταξα. Ήταν το περιτύλιγμα ης σερβιέτας το οποίο φυσικά όχι μόνο πάτησα αλλά κουβαλούσα κολήμένο στο παπούτσι μου...

5. Είμαι απίστευτα απροσανατόλιστη. Μπορεί να κάνω τον κύκλο ενός τετραγώνου και να μην μπορώ να ξαναβγώ στον κεντρικό δρόμο για πολλή ώρα. Για όσους γνωρίζουν από Θεσσαλονίκη, έκανα τη διαδρομή Ροτόντα - καμάρα σε δεκαπέντε λεπτά. Γιά όσους δε γνωρίζουν από Θεσσαλονίκη, η πραγματική απόσταση είναι περίπου 200 μέτρα. Και βρίσκονται στην ΙΔΙΑ ευθεία...ναι ξέρω, τραγικό.

6. Όταν σκέφτομαι, όταν συγκεντρώνομαι ή όταν με απασχολεί έντονα κάτι, βάζω τα μαλλιά μου στο στόμα και τα δαγκώνω. Μια συγκεκριμένη τούφα, πάντα από την αριστερή πλευρά.

7. Η φράση " φοβάμαι τις κατσαρίδες" είναι understatement. Ένα καλοκαίρι πήγα με τους γονείς μου για φαγητό σε ένα παραλιακό κέντρο της Λάρνακας. Φορούσα άσπρη μπλούζα και ξαφνικά διαπιστώνω ότι έχει πάνω της έναν τεράστιο μαύρο λεκέ. Ήταν μια κατσαρίδα αηδιαστική, καφέ που πετούσε. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ ούτε να τις δω.

Αυτά. Τελικά το 7 ήταν αρκετά περιοριστικός αριθμός. Σε άλλο παιγνίδι, θα ξανααυτοκαλεστώ και θα μάθετε και άλλα ! :)))))

10 σχόλια:

  1. α, τέλεια! θέλουμε αλλό 7 το συντομότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγισσούλα! Κακώς εν σε κάλεσεν κανένας, φτου μας!
    Σχολιάζω!

    1. Έκαμα τζιαι γω κάτι παρόμοιο με ένα σβηστηρούι πολλά μικρό. Εν το πήρα πίσω, αλλά ήταν η πρώτη και τελευταία μου φορά.

    2. Ενόμιζα ότι τούτο με τη μπανανόφλουδα εγίνετουν μόνο στα μίκιμάους!

    6. Κάμνω το ίδιο με το μουσούι που έχω κάτω που το στόμα χαχα!

    Ωραία λίστα, ενδιαφέροντες φάσεις. Κάμε τζιαι δεύτερο γύρο του παιχνιθκιού, εν σε κρατά κανένας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχα

    έσιεις ΠΟΛΛΑ ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο ιστορικό σου xD
    Tελικά μασούμεν πολλοί τες τρίσιες μας α!

    Υ.Γ. Twisted τούτο σημαίνει ότι έχουμεν μουσούθκια long enough για να τα μασούμεν αχαχαχ άτε να γινούμαστεν πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ξεν: Μασώ το τζιαι αρέσκει μου να θωρώ μερικούς μερικούς να νεουλιάζουνται :D
    Σημείωση: Εν τζιαι σένα ακριβώς κάτω που το στόμα οξά το δικό σου εν στην σαούναν; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    Έγραψες...τα καλύτερα 7 που διάβασα μέχρι τώρα είναι τα δικά σου!
    Respect...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Twisted
    Kάτω που τη σαούνα μπλεγμένο σε 2 βρουλλούθκια xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε πού εισαι εσύ!
    όντως εν απολαυστικά τα 7 σου :)

    οι ιπτάμενες κατσαρίδες εν ότι πιο νεκατσιαστικό υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεν τρώεις τα μαλλιά σου έχουν πολλές ακαθαρσίες εν πολλά exposed σε ότι κυκλοφορά στον αέρα!

    έπαιξες και τα 2 παιχνίδια μαζί..και τα 7 και τις ρεζίλικες στιγμές:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή