Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ρομαντικές κωμωδίες η συνέχεια!

       Εντάξει, το έργο που μόλις είδα ( του οποίου τον τίτλο δεν πρόλαβα να συγκρατήσω ) δεν είχε αεροπλάνα γιατί η κοπέλα απλά μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα..ε, όσο να ναι είναι κάπως πιο νορμάλ από την αλλαγή πόλης ή χώρας. Παρόλα αυτά, η κοπελιά παίρνει πρόσκληση για μια παράσταση χορού, στην οποία παράσταση εμφανίζεται ο καλός της κρατώντας την κιθάρα του ( ο καλός της είναι τραγουδιστής btw )  και της αφιερώνει ένα τραγούδι που εννοείται ότι έγραψε αποκλειστικά για εκείνη, αυτή εννοείται ότι πλαντάζει στο κλάμα μπροστά στο κατάμεστο θέατρο και εννοείται ότι they lived happily ever after...whatever..
     Εγώ από την άλλη πρέπει σοβαρά να κοιτάξω τα επίπεδα μαζοχισμού που με διακατέχουν, καθότι η κατάσταση μου άρχισε να γίνεται ανησυχητική. Γιατί μόλις εντόπισα σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι, μια ακόμα ρομαντική κωμωδία την οποία έχω ξαναδεί και δε διστάζω να ξαναδώ και πάλι ( ο συνδυασμός του ξαναδώ και του πάλι είναι πλεονασμός το αντιλαμβάνομαι, απλά θέλω να τονίσω τη σοβαρότητα της κατάστασης μου ). Έχω όμως 2 καλές δικαιολογίες : α) Πρωταγωνιστεί ο Aston Kutcher και β ) Δε θυμάμαι τι γίνεται στο τέλος. Διόρθωση. Ξέρω τι γίνεται στο τέλος, δε χρειάζεσαι κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες για να το μαντέψεις, καθώς είναι σαφές ότι ακόμα ένα ζευγάρι θα ευτυχήσει ( στην οθόνη λέμε ). Απλά δε θυμάμαι με ποιό τρόπο ακριβώς θα φτάσουν στην αναμενόμενη κατάληξη.
Πάντως αεροπλάνο δε θυμάμαι να παίζει ούτε εδώ. Μείνετε συντονισμένοι, θα ακολουθήσει ενημέρωση!!

3 σχόλια:

  1. αν δεν ήσουν εξωτερικό θα ήμουν σίγουρη ότι είσαι μια από τις κολλητές μου. έλεος. τι βρίσκεται στις ρομαντικές κωμωδίες; αφού το τέλος είναι πάντα το ίδιο. και έζησαν αυτοί καλά και ακόμη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν είμαι εξωτερικό :)..χαχαχαχαχα σωστό στο σχόλιο σου μάνα, ούτε εγώ ξέρω γιατί τις βλέπω : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή